01 veebruar 2009

Ja käes on see aeg, kui hakkab asi jällegi ilmet võtma. Käes on veebruar, aaasta on 2009. Tuletame meelde ,et aasta tagasi ei toimunud peale mitte midagi tegemise midagi auto juures. Auto seisis nukrana garaasis, lahja 2.0 oli peal, ning nugrutses ona siniste angeleyedega. Nüüd, aastal 2009, on lood väheke teised. Mootorit aistevahel pole, käigukasti ka pole, tuled seisavad ka riiulis, täiesti pointless ju?! Tegelt pole asi üldse niihull, kui välja paistab. Lauapeal on pisike 1.8 mida toidab VW inseneride mõttelend G60. Endine käigukast jäi väikseks, tuli leida uus ning sinna otsa asetada vahekast. Küljes on ka nelivedu.
Aga tulles nüüd maapeale tuleb ära märkida seda, et vahepeal olen kätte saanud omale uue numbrimärgi, mis ei maksnud 20k.

Ette tulevad varsti varsti RARE RARE(eriti eestis) Rallye tuled! Originaal Hellad, ja originaal hella luubid koos originaal hella xenoniga!





Ja isegi mootor on peaaegu et kokku laotud jälle. Klapikambri kaan peale, ning rihmarullikud - värgid külge ja tuld.






Samas tuleb ka ära mainida, et täna käisid Hardi ja Mikk minul garaasis külas, kiitsud autot igatpidi, ning sai ka Hardi Golfikest putitatud. Saab kalendrisse jälle kriipsu tõmmata - jälle on aidatud klubilist, ning jälle üks VW minu garaasis rohkem käinud seeaasta :)

Järgmiste kordadeni :)