22 juuli 2009

Tuleb tõdeda, et vägagi hästi ja töökalt alanud kuu algus, ei ole vilja kandnud ka kuu keskel ja lõpupoole. Siiamaani peale viimaste uuenduste on see, et tagaluuk töötab ideejärgi(sai vist ennem ära mainitud), kõlarijuhtmed on taha veetud(ka see sai vist ära märgitud), ning esituledega on jamatud.
Elaks siis natuke välja end! Ärge kunagi ostke omale DEPO toodangut! Ostsin omale uued suunatuled firmalt DEPO, forsist. olid ilusti karbis ja uued. Kui neid lähemalt kodus vaatasin siis tundusid nad olevat tõeliselt mänguasjad, kuna see tule pesa ei tahtnud väga korpuse küljes püsida ning see korpus ja nn klaas olid ka tõsised china plastikud. okei, pirnid said sisse ja said ka ette pandud. Alguses ka see vilkus, kuid kui nüüd ühendamiseks läks, siis ei vilgunud enam. sai siis küljest ära võetus ja vaadatud mis värk on, esiteks lagunes see "klaas" küljest ära(välitingimustes kasutamiseks my ass), sai siis need kinni liimitud. siis tuli välja et see pirnipesa mis seal on, on ikka väga masu. seal on 1g tina kasutatud, ning seda ka ainult pirni otsapistikule vms. see osa mis seda pirni ümbritseb, seal on lihtsalt juhe vastu pandud, isegi tinatatud pole. Paps siis tõi poest Scania korralikud pistikud ning läheb nendega.ahhaa, see oli ka veel, et pistiku pesa ja korpuse vahel polnud mingit tihendit ega midagi, ning vesi oleks seal mõnuga sisse jooksnud.
Siis jamas paps veel esituledega. Need xenonid ei tahtnud töötada, pole ka mingied kogemusi meil nendega olnud siiani. Tuli siis välja, et passatil polnud mingeid releesidki vahel tuledel, sai sinna releed aretatud, nüüd ideejärgi üks pool töötab, peale juhtmete pikendamist ja väheke jamamist peaks teine pool ka tööle hakkama.
See nv oli VW klubi suvekruiis, ning siis ei saanud jälle garaasis midagi korda aetud, järgmine nädal lähen soome nädalaks, ning siis ei saa jälle midagi teha, eks ma seenädal üritan midagi korda ajada jälle, kuid pole ka seenädal eriti aega. Naised võtavad aja ära ju :D
Tänasel päeval ma jällegi kahtlen sügavalt et see 7 septembriks valmis saab :/
Aga olgem optimistlikud :)