05 august 2009

Kuule August, tule välja august,käes on august, hüüdis August, teisest august, akna august.

Pole vist ammu siia miagi kirjutanud, kui nüüd aus olla, pole ka midagi suuremat juhtunud. Sai käidud soomes ja niisama tühja pandud. Aga vähemalt niipalju on tehtud, et armatuur on peaaegu koos, juhtmestik on peaaegu valmis, parempoolne uks omab isegi juba kesklukku(tagaluuk juba tükk aega), raadio on peaaegu sees, kõlari juhtmed on veetud ja antenn vist töötab isegi. Muidugi kui läheb hästi siis ei lähe hästi. Kõlarid ei mahu mulle ukse taskutesse. jäävad väga irvakile kui panna niisama. Samas paps on väga mitterõõmus kui ma mõtlesin kaste teha puust ustesse. Täna tegin kavandi, tuleb siis ilmselt hakata klaaskiust valmis tegema seda? Kogemusi mul pole sellega, äkki keegi saab aidata mind?
Tuled põlevad ees, täislaks Xenoon lähituled olemas. Üüber tuuning nüüd. Kaugtuled ka olemas, üks park ka, teine on jäll puru. tähenab pesa on puru. Ei ole ikka Mazda tuli mõeldud volkarile. Suunad ka töötavad. Ohukad ka töötavad, vahepeal. tagurdus tuli töötab ja isegi käsipiduri tuli töötab nüüd armatuuris. tagaklaasi soojendus soojendab, tuba köetakse kuumaks ilusti, kliima ei tööta mida polegi autos :( .Sport aknad on töökorras, ning ühte teist pisiikest veel. Tahaks nüüd ustesse need kõlarikastid saada ilusti, siis on jälle üks asi korda läinud vast :)
Veljed tuleb liivapritsi saata siiski ja ära värvida ja siis kokku panna ja siis on vaja esipidurid korda teha, taga amordid lühemaks, kogu juhtmestik ära lõpetada, tagaiste sisse aretada, lagi ära riietada, ning kõik kokku panna, siis vast saab auto valmis ka :D
Igaljuhul plaan on tulla sellega suvepäevadele, eks siis on seal kaks MK2 syncrot. Kaido oma ja minuoma. Loodame et see nii läheb!

Lõpetan augustikuu esimese sissekandega tsiteerides oma isa: Volkswagen, das PASK!